Onze diensten in tuinaanleg

Naast algemene tuinaanleg kunt u bij Kurt Meynen ook terecht voor het aanleggen van: zwembaden, poolhouses, poorten, afsluitingen, ... steeds kwalitatief en hoogstaand afgewerkt.

 

Algemene tuinaanleg Kurt Meynen

Algemene tuinaanleg

Wij zorgen voor de totaaluitvoering van het volledige project. Van afbraak- en funderingswerken, allerhande constructiewerken, elektriciteitswerken en verhardingen tot de aanplantingen en gazonaanleg. Heeft u graag een - nagenoeg - onderhoudsvrij alternatief voor een gazon? Wij leggen ook kunstgras! Bij ons is er slechts één aanspreekpunt. Dit staat garant voor een vlotte en heldere samenwerking voor uw tuinaanleg.


Tuinaanleg: zwembaden en zwemvijvers

Zwembaden en (zwem)vijvers

Zwemvijvers kunnen zeer uiteenlopend worden gerealiseerd. Van een gewone down-flow filter tot de meest geavanceerde hybride baden met gekleurde folie. Dit alles cfr. uw wens en bedoeling. Bij de constructie van onze zwembaden zorgen wij voor een minimum aan onderhoud en een maximum aan plezier. Solarlamellen, automatische zoutelectrolyse, automatische rolluiksystemen en zwembadverwarming zijn dan ook steeds wederkerende begrippen. Wij zorgen voor een duidelijke uitleg bij de werking van alle systemen zodat u nog lang plezier heeft van uw aankoop.


Tuinaanleg van poolhouses, tuinbergingen en carporten

Poolhouses, tuinbergingen en carporten

Extra sfeer aan uw zwembad of de periode dat je buiten kan vertoeven verlengen? Ga dan voor een stijlvol poolhouse. Zowel voor de strakke, moderne stijl als de Engelse Cottage- stijl werken wij samen met de juiste vakmensen. Een nieuw, origineel tuinhuis of carport? Alles is bespreek- en realiseerbaar.


Tuinaanleg Kurt Meynen - poorten en afsluitingen

Poorten en afsluitingen

Wij kunnen voorzien in een stijlvolle afsluiting en/of poort die de architectuur van uw woning benadrukt en perfect geïntegreerd wordt in uw tuin. We bieden een uitgebreid gamma aan: van klassiek tot modern en alles daartussenin. Wij maken de poort die uw voorkeur wegdraagt op maat, tevens kunnen de poorten steeds voorzien worden van alle mogelijke opties en automatisering.


Tuinaanleg van verlichting en elektriciteit - Kurt Meynen

Verlichting en elektriciteit

Om ook na zonsondergang uw tuin net dat beetje meer uitstraling mee te geven, is een functionele en sfeervolle verlichting onontbeerlijk. Onze elektricien is door permanente bijscholing en cursussen steeds mee met de nieuwste trends en evoluties.